Čistilni servis za urejeno bivalno in delovno okolje

Čistilni servis Lenasscleaning je profesionalni servis, ki svojim strankam nudi obilico celostnih ter ugodnih storitev, preko katerih vam zagotavlja lepo urejeno ter očiščeno delovno okolje ali domovanje. Čistoča je namreč bistvenega pomena za udobno bivanje ter delo v vseh prostorih. Z več kot desetletnimi izkušnjami na tem področju bo omenjeno podjetje poskrbelo za resnično najbolje opravljeno storitev, hkrati pa vas razbremenilo skrbi in vam prihranilo čas. Pripravljeni so na odstranitev kakršnekoli umazanije, pa tudi na generalno čiščenje prostorov, za čiščenje katerih sami preprosto nimate energije. Čistilni servis Lenasscleaning je okolju prijazen servis, ki se zaveda pomena varovanja okolja ter skrbi za uporabo okolju ter zdravju prijaznih sredstev za čiščenje.

čistilni servis

Storitve, med katerimi lahko izbirate, so raznovrstne. Usposobljena ekipa profesionalnih čistilcev Lenasscleaning se zaveda, da je prilagodljivost ključna – zato so se dodatno pripravljeni prilagajati vsem vašim željam ter potrebam. Z vami se bodo z veseljem uskladili tako časovno, kot tudi vsebinsko. Vse čistilne storitve vam nudijo po odlični ter najugodnejši ceni, v odličnem razmerju s kakovostjo vseh izvedenih storitev. Omenjeni čistilni servis bo tako z veseljem poskrbel za čiščenje poslovnih prostorov. Tako se bodo vaši zaposleni lahko resnično posvetili izključno delu ter se izognili skrbi za čiščenje delovnega okolja. Napravili boste tudi odličen vtis na svoje stranke, saj urejeno delovno okolje sporoča, da je vaše poslovanje usklajeno ter zanesljivo. Z globinskim čiščenjem bodo v servisu poskrbeli za odstranjevanje pršic ter čiščenje prahu in madežev s tkanin, izboljšali njihov vonj in jih zaščitili pred ponovnim nabiranjem neželene umazanije.

Čistilni servis vam nudi tudi redno čiščenje vašega domovanja, ali pa domovanja vaših starejših sorodnikov, ki sami ne zmorejo več opravljati tako fizično napornih nalog. Pred vsakim dokončnim dogovorom se bodo v servisu Lenass z vami tudi sestali ter dogovorili o času in pogostnosti obiskov. Na ta način si boste lažje organizirali svoj čas, ko boste vse opravke tekočega dne opravili, pa se boste lahko sprostili v sveže očiščenem stanovanju.