Eko čistila za dom za trdovratne madeže

Eko čistila za dom imajo več oblik in učinkov. Spletna trgovina Goody vam ponuja čistila za vse prostore. Uporabite jih lahko v dnevni sobi, kuhinji ali pa v kopalnici. Na izbiro imate široko izbiro čistil, vse od čistil za talne površine do večnamenskih čistil. Eko čistila za dom se učinkovita brez neprijetnega umetnega vonja in brez škodljivih kemikalij.

Spletna trgovina Goody zagotavlja, da bo proces čiščenja okolju prijazen, zabaven in učinkovit, saj so njihova eko čistila za dom prijazna do okolja, hipoalergenska in biorazgradljiva. Imajo tudi različne certifikate kot so Cruelty Fre, Natrue in Vegan friendly. Na spletni strani podjetja imate seznam vseh izdelkov, ki jih ponujajo. Vsak izdelek ima svojo lastno stran, na kateri lahko najdete še več informacij o izdelku. Poleg čistil vam tudi ponujajo različne rokavice, krtače in krpe, za učinkovito čiščenje s kakovostnimi materiali.

Goody vam ponuja eko čistila za dom najboljše kvalitete kot so Ecozone, Ecoforce, Greenscents, Method in Bio-D. Spletna trgovina sprejema plačila na različne načine. Plačilo preko spletne banke, kjer po oddanem naročilu prejmete navodila za plačilo na vašo elektronsko pošto. Plačilo je možno preko storitve Paypal, ki je najbolj priljubljena možnost plačila preko spleta. Uporabite lahko plačilo s kreditno kartico Mastercard ali pa Visa, ta možnost je zelo varna, saj spletna trgovina ne shranjuje podatkov o vaši kreditni kartici. Na voljo je tudi plačilo po povzetju, kjer se znesek naročila poravna s poštarjem, ob dostavi izdelka.

V fizičnih prodajalnih salonih sprejemajo samo plačila z gotovino. V primeru, da hočete uporabiti kreditno kartico vam podjetje priporoča, da poravnate naročilo preko spleta in nato prevzamete izdelek v salonu. Podjetje svoje pakete pošilja s Pošto Slovenije d.o.o.

Če naročilo eko čistila za dom ali pa drugi izdelkov oddate do 14. ure, bo podjetje vaš paket poslalo še isti dan tako, da je velika verjetnost, da bo paket dostavljen že naslednji dan. Cena dostave zanaša 3 € za naročila v vrednosti do 50 €. Če vaše naročilo presega 50 € je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem med 09.00  in 16.00 uro.