Inovativni Boba wrap za nošenje vašega malčka

Organska nosilka Boba wrap je v Sloveniji izjemno priljubljena. Izdelana iz naravnih materialov (bombaža in spandexa), ki dihajo, nudi oporo dojenčkovi glavici, olajša dojenje ter mamici in očku omogoča enostavno zavezovanje in nošenje. Ker nima nobenih gumbov ali trakov je izjemno udobna. Tako bo vaš otrok lahko mirno spal kar v vašem objemu, vi pa boste lahko skupaj z njim počivali in uživali v njegovi družbi. Obiščite https://mojskratek.si/boba-wrap/ ter poiščite nosilko po vašem okusu. Na voljo so pisani vzorci in številne barve, zato boste med njimi prav gotovo našli to, kar vam je všeč. Pobrskajte tudi po ostalih modelih, primernih za novorojenčke in dojenčke.

boba wrap

Kot že rečeno, Boba wrap nudi odlično oporo vratu, hrbta, rok, nog ter bokov, kar je še posebej pomembno med spanjem. Zaradi prilagodljivega materiala, se nosilka vedno znova popolnoma prilega vašemu ter otrokovemu telesu. Sčasoma tako ne bo spremenila oblike ali postala razrahljana. Tako bo vaš otrok vedno varno počival v vašem naročju, brez skrbi da vam bi padel. Omogoča diskretno dojenje, kar je še posebej pomembno za novorojenčke. Ker raste skupaj z vami in otrokom, ga boste lahko uporabljali skozi prvo leto otrokovega življenja (kar je nekoliko odvisno tudi od njegove velikosti). Ker je cenovno dostopen, si ga lahko privošči prav vsak starš.

Boba wrap vam omogoča, da izkoristite prav vse prednosti, ki jih prinaša nošenje dojenčka ob svojem telesu v njegovi zgodnji starosti. Znanstvena dognanja namreč potrjujejo nemalo število pozitivnih učinkov na otrokov duševni in fizični razvoj. Boba wrap bo tako izboljšal otrokovo imunsko odpornost, poskrbel za usklajenost bitja srca in dihanja in reguliral dojenčkovo telesno temperaturo. Izboljšal bo kakovost dojenja in olajšal stresne reakcije otroka. Omogočil mu bo prostor za prve korake do učenja ter spoznavanja okolice ter mu zagotovil varnost in zavetje. Poskrbel bo za boljši in daljši spanec ter delo olajšal tudi staršem.