Kamp oprema za prijetne počitnice v naravi

Če ste tip človeka, ki bolj kot hotelski luksuz obožuje naravo, potem zagotovo veste koliko lahko kamp oprema pripomore k dobremu počutju na počitnicah v naravi.

kamp oprema

Kamp oprema je tista nuja, brez katere si ne moremo predstavljati prijetnih počitnic v šotoru, avtodomu ali počitniški prikolici. Seveda je že prostor, kjer bivamo pomemben, naj bo ta prostoren, dovolj svetel in dovolj močan, da bo preživel v vremenskih razmerah, ki nam jo lahko zagodejo na počitnicah. Kamp oprema je vse tisto, kar sodi zraven, torej razni dodatki, ki naše bivanje naredijo bolj udobno. Tu govorimo o prenosnih wc-jih, raznih obešalnikih, koših za smeti, opremi proti insektom in podobnem. Kamp oprema je torej vse tisto, kar se nam v domačem stanovanju zdi samoumevno, ob odhodu na počitnice pa na to pogosto pozabimo. Ne gre sicer za nujno potrebne stvari, vendar pa kamp oprema lahko bistveno olajša naše bivanje in prepreči nemalo prepirov glede malenkosti, ki nas bodo v majhnem prostoru, kot je šotor, verjetno še kako motile.

Kamp oprema je sicer dostopna v prenekaterih trgovinah, pogosto imajo tudi sami kampi prostore, kjer jo lahko kupite, vendar pa boste tam verjetno morali zanjo odšteti nekaj več denarja. Zato je bolje, da o tem, kakšna in katera kamp oprema gre z vami na dopust, razmislite že doma, jo nabavite v domačih trgovinah in odnesete s seboj. Vsa kamp oprema niti ni potrebna, prenosni wc na primer bo morda povsem odveč, saj imajo načeloma vsi kampi urejena stranišča. Problem se lahko pojavi le, če so ta stranišča predaleč od vaše parcele, vam pa se ne ljubi tolikokrat na dan na drugo stran kampa. Kakšna druga kamp oprema vam bo prišla še kako prav, na primer oprema proti insektom. Vemo, da je predvsem v poletnih mesecih ogromno komarjev, zato se je pred njimi dobro zaščititi, če želimo prespane noči.

Kamp oprema je zagotovo nekaj, na kar boste naleteli že pred prvimi kamp počitnicami, premislite, kaj potrebujete in to nujno odnesite s seboj na dopust.