Laminati za vsak dom

Laminati so ena izmed vsestranskih, odpornih, kvalitetnih talnih oblog, primernih za vsak dom. Kupci radi posežejo po njem, saj poskrbi za izredno moderen videz vaših stanovanjskih prostorov. Ponujamo pester izbor laminatov, zato verjamemo, da lahko vsak kupec pri nas najde laminat, ki mu najbolj ustreza. Naša ponudba laminatov obsega preko 700 različnih vzorcev in barv. Laminati so torej vaša prava izbira, ko boste želeli prenoviti vaše stanovanje, saj bo videz vašega prostora na koncu čudovit.

Montaža laminata je zelo enostavna in hitra, pri polaganju ne boste rabili niti lepila. Položimo ga lahko na katerokoli podlago, lahko je to beton, estr, keramika, iverne plošče, ladijski pod, ipd. Izjema so samo podlage iz tekstila na njih ni primerno polagati laminata. Podlaga naj bo ravna, le tako bomo dosegli zaželjen končni izgled. Laminati so iz naravnih materialov, zato je priporočljivo, da jih pred uporabo nekaj časa skladiščimo. Smer, v kateri boste polagali laminat je vaša izbira, vendar je zaželjeno, da se laminati polagajo v smeri sončne svetlobe. Na koncu položimo še okrasne zaključne letve, da skrijemo vse nepravilnosti.

laminati

Prednost laminatov je, da so trpežni na udarce in poškodbe, vendar jih vseeno delimo v tri skupine. Med seboj se razlikujejo po vzdržljivosti, ter po ceni. Nudimo vam tri razrede laminatov prva skupina ali W31 je najcenejša skupina laminatov, njihova debelina je približno 6 mm, zato so tudi najbolj občutljivi na poškodbe. Laminati v drugem razredu oz. W32 skupina imajo debelino med 8 in 10 mm, to je tudi najbolj prodajen razred laminatov. Sledi še tretji razred oz. W33, ki pa ima debelino med 10 in 12 mm, za katere se običajno odločijo kupci, ki imajo prostore, ki so bolj izpostavljeni poškodbam.

Nega laminatov je zelo enostavna, zato je to še ena prednost pred drugimi talnimi oblogami. Pri izbiri vašega željenega laminata na spletni strani vam je v pomoč polje v zgornjem levem kotu, v katerega vpišete ali želite svetel, srednje svetel ali temen laminat. S tem si omejite vaš izbor laminatov.