Lesena očala

Lesena očala niso nekaj novega na splošno, a so nekaj novega v tem, da jih ljudje vedno bolj nosijo. So unikatna, zanimiva, okolju prijazna in kakovostna. Zakaj mislite, da so lesena boljša od plastičnih? Na povezavi https://unikatna-slovenija.si/2018/05/28/lesena-ocala/  lahko najdete 5 razlogov, zakaj so lesena očala tisto, kar človek potrebuje.

Sončna očala ščitijo naše oči pred škodljivimi UV žarki in zmanjšujejo možnost nastanka raka ali sive mrene.

Zakaj so lesena očala boljša od plastičnih? Že zaradi tega, ker so bolj prijazna okolju. Vedno poslušamo, da je plastika v morju in da imamo preveč plastičnih ostankov, nikoli pa ne gremo na alternative. Zato je dobro, če imate očala iz lesa, tako lahko pomagate svetu vsaj malo. Navadna, plastična očala, dandanes dobimo v vsaki trgovini, kakovost pa nam je neznanka. Plastična očala zamenjamo že po sezoni, dveh, saj sledijo trendom, pri čemer pa očala iz lesa nimajo problemov. Očala iz lesa so brezčasna in vedno moderna, zato jih boste lahko vedno nataknili gor, in vedeli, da ste dodali piko na i.

lesena-ocala

Ročno delo. Očala iz lesa so ročno izdelana zaradi česar so cene višje kot cene plastičnih očal, a pomembno je, da so lesena očala dobre kvalitete, in vam bodo služila kar nekaj let, če ne celo do konca življenja.

Unikatnost. Z lesenimi očali boste izstopali in počutili se boste super. Veste, da lesena očala nakazujejo živahnost in drzno osebnost? Plus, očala so tako lahka, da lahko pozabite, da jih nosite in ne bodo vas ovirala pri vsakodnevnih opravilih.

Se vam je kdaj zgodilo, da ste imeli reakcijo na kakšno ogrlico, ali pa prstan? To je, ker kovinski in plastični nakit vsebuje manj in bolj škodljive primesi, na katere naša koža odreagira. Pri lesenih očalih tega problema ni, saj so narejene striktno iz lesa.