Zakaj so lesena sončna očala tako popularna?

Lesena sončna očala so prava atrakcija zadnja leta, ker os narejena iz lesa, ki je povsem 100 % naravne material. Les je lahek za nositi ter tudi ne draži kože. Hkrati lepo dišijo po lesu. Nenazadnje so lesena sončna očala kot dobra zaščita pred sončnimi žarki in UV sevanjem poleti ali pozimi na snegu. Z lesenimi očali boste predvsem unikatni in boste izstopali, hkrati boste od sebe dali signal, da ste ekološko in naravno usmerjeni v zdravo življenje in varovanje našega planeta.

lesena sončna očala

Vprašanje je, ali so lesena sončna očala kaj dražja? Seveda ne, cene teh očal so zelo konkurenčne. Pomislite na to kako prijazne so do vašega obraza in zdravja ter okolja, pa boste takoj ugotovili, da je cena še dejansko prenizka. Ni pa lesena očala lahko izdelati. Zato jih izdelujejo izkušeni in inovativni mojstri največkrat ročno, kar se tudi pozna na izdelku.

Lesena sončna očala so unikatna. Ne moreta biti dvoja enaka očala, ker se izdeluje iz lesa. Les je naraven ali rahlo pobarvan tako, da se vidijo letnice v njem. Zato nikakor ne morete imeti enakih očal kot kdorkoli drug in so lahko le vaša. Lahko boste izbirali med različnimi lesovi in tudi barvami ter vzorci. Seveda so tudi različnih oblik in barv stekel.

Kakovostna lesena sončna očala vas obvarujejo pred preveč močno svetlobo, ki lahko poškoduje vaše oči in so hkrati prekrasen modni dodatek k vašemu stilu. Nosite jih lahko tudi, če ste v kopalkah. Nosili pa jih boste lahko tudi na smučanju. Odporna so na vlago in vremenske vplive. Veliko dlje čas zdržijo kot plastične in so prijaznejše do vašega obraza kot kovinske. Priporočamo, da jih preizkusite in ugotovite, katera vam najbolj sodijo na obraz. Ko jih boste enkrat kupili vam bo to v veselje in si boste gotovo zaželeli še kakšnih morda z drugimi stekli ali drugo obliko.