Nakup orodja Makita

makita orodjeV današnjem času si skoraj ne moremo predstavljati, da bi delo opravili brez kakšnega pripomočka. Veliko ljudi si želi postati nekakšen mojster, ki bo lahko popravil ali izdelal, kar si bo zaželel. Ob tem pa ima željo, da bi imel na razpolago veliko “igrač”, ali drugače povedano orodja, s katerimi bi lahko stvari izdeloval in podobno. Za ene izmed zelo kvalitetnih orodij veljajo tudi Makita orodje.

Kot smo omenili, Makita orodje velja za eno iz med najkvalitetnejših orodij na trgu. Orodja, ki jih ponujajo so zelo praktična za uporabo in ne potrebujete imeti nekakšnega posebnega znanja, da bi jih lahko uporabljali. Makita orodje se ponaša tudi s tem, da vsebuje tudi veliko dodatkov.

V tem članku vam jih bom nekaj predstavil. Eno izmed njih je hibridni udarni vijačnik (BTP130FE). S tem orodjem vam ne bo težko delati niti ponoči saj ima vgrajeno LED delovno lučko, katera pa ima tudi funkcijo zakasnitve. Ko pritisnete na stikalo za vklop orodja se LED lučka samodejno vklopi še preden se motor začne vrteti. Ta lučka pa ima še eno dobro lastnost in to je da po sprostitvi stikala lučka ostane prižgana še približno 12 sekund. Makita orodje imajo v večini stikalo za spreminjanje smeri vrtenja nič drugače ni pri temu orodju.

Med Makita orodje pa spada še eno odlično orodje in to je akumulatorski premi brusilnik. Ohišje, kjer se nahaja vreteno, je sestavljeno iz litega aluminija, katerega pa lahko nastavljamo s 35 mm nastavkom. Orodje ponuja zelo dobro ergonomijo saj je ohišje zelo ozko. Orodje je namenjeno za uporabo različnih brušenj in raznih dodelav.  To Makita orodje ima tudi drsno stikalo zaradi katerega bomo lahko orodje upravljali tudi z eno roko. Vgrajeno pa ima tudi blokado, da se orodje ne bi zagnalo med tem, ko vstavljamo baterijo.