Pnevmatsko orodje Atlas Copco

Podjetje Pentiv ja na trgu že od 21.9.1990, najprej so se ukvarjali z tiskanimi vezji in elektronskimi napravami.  Več na www.pentiv.si. Danes pa se ukvarjajo z trgovino, kjer ponujajo pnevmatsko orodje in zaščitno opremo znamke Altas Copco. Atlas Copco je danes svetovno znano podjetje in so na trgu že mnogo let, ravno tako pa jih že veliko let zastopa podjetje Pentiv in njihove produkte prodaja v svoji trgovini.

pnevmatsko orodje

Vsekakor se pri podjetju Pentiv zavedajo, da je varnost in tudi samo uboje pri delu zelo pomembno, torej da ima to pri delu prav poseben pomen. Podjetje Pentiv vam zato nudi ogromno izbiro varovalne osebne opreme, ta pa vam bo pomagala zadovoljiti vse vaše potrebe, po zelo konkurenčnih cenah in pa visoko kakovostni kvaliteti. Torej v trgovini Pentiv, boste zares dobili vse kar na enem mestu, vse pabo seveda zelo cenovno ugodno.

Podjetje Pentiv pa vam na voljo ponuja tudi pnevmatsko orodje. Njihova ponudba pnevmatskega orodja je zares ogromna, pnevmatsko orodje v njihovi ponudbi vam zagotavlja visoko kvaliteto in pa dolgo življensko dobo. Vsa njihova orodja so ergonomsko oblikovana, to pa pomeni, da vam to pnevmatsko orodje olajša delo, torej vam zmanjša sam napor pri delu, ravno tako pa je to tudi pnevmatsko orodje zelo udobno za uporabo.

Na voljo imate torej več vrst pnevmatskega orodja kot so, pnevmatske račne, pnevmatske polirke, pnevmatske vrtalke, pnevmatski udarni vijačniki, pnevmatski izvijači, pnevmatska udarna kladiva itd. Torej kot smo že omenili je njihova ponudba ročno upravljenih pnevmatskih ročnih orodij Atlas Copco, zares ogromna. Vsa ta orodja vam bodo omogočala maksimalno produktivnost pri opravljanju dela. Vsa orodja Atlas Copco pa imajo ergonomski dizajn, ki vam bo v prihodnosti še kako zelo pomagal, saj bo ta vaše delo zelo olajšal in vaš napor pri delu bo čim manjši. Moteči hrupi ali pa vibracije pa so pri teh orodjih na minimalnosti.