Rafting na Soči

Rafting združuje ravno pravo dozo adrenalina in zabave. Rafting se izvaja v rafting čolnu, ki je primeren za maksimalno osem oseb. V rafting čolnu je zraven vodič, ki vas spremlja cel čas in vam daje navodila ter vas usmerja na celotnem izletu. Rafting se izvaja na Soči od Kamna do Labrce, na tem odseku pa boste doživeli brzice nivoja I-II, na lestvici do VI. Ta odsek je namenjen za družinski rafting. Možno je iti tudi na klasični rafting na Soči, ki je malo bolj zahteven in bolj adrenalinski.

Za rafting potrebujete zgolj svoje kopalke in brisačo. Vso ostalo opremo, ki jo za rafting potrebujete priskrbimo mi. Na rafting vodenem izletu vas bo spremljal strokovno usposobljen lokalni vodič, ki vas bo ne samo usmerjal ampak vas bo tudi poučil o tem kako je potrebno veslati in kaj storiti v primeru, da se čoln obrne. V ceno imate vključeno tudi zavarovanje odgovornosti ter prevoz na rafting aktivnost. Rafting izlet je primeren za prav vsakega.

Če želite na rafting izlet odpeljati svojo boljšo polovico vam garantiramo, da se boste med seboj še dodatno povezali, ter ustvarili čudovit spomin na reki Soči. Če se boste izleta udeležili s svojo družino in boste nanjo odpeljali svoje otroke bo zabava zagotovljena. Na izletu boste iz čolna namreč postavili pravi tobogan! Izleta se lahko udeležite tudi s prijatelji. Zabava je zagotovljena, drug drugemu pa se boste tudi iskreno nasmejali. Poleg običajnih izletov pa ponujamo tudi celodnevni izlet s piknikom.

Ta vrsta izleta poteka od Kobarida do Labrce, vmes pa poskrbimo še za piknik ob Soči, kjer zraven izvedemo tudi različne športne igre in kjer si vzamemo odmor za kopanje. Tovrsten izlet je prava izbira v kolikor želite reko Sočo spoznati v vsej svoji lepoti. Gosti se iz izleta vračajo zadovoljni in nasmejani ter se vsako leto izjemno radi vračajo.