Slovenski popotnik David Vidrih

Potovanja so čudovita stvar, če jih le znate doživeti s srcem ter dušo in na vas lahko pustijo izjemen pečat. S potovanji vidimo mngoge čudovite stvari, ki se jih še predstavljati nismo mogli, spoznavamo nove ljudi, kulturo in običaje ter se s tem učimo strpnosti in si širimo svoja obzorja. Eden izmed takšnih strastnih popotnikov je Slovenec David Vidrih, ki z vsem srcem božuje potovanja. Odpravil se je na že kar nekaj potovanj povsod po svetu in obiskal različne celine in države, kot so Indija, Vietnam, Bolivija, Kambodža, Peru, Gvatemala in podobne eksotične ter mnogim nepoznane dežele.

David Vidrih naravnost obožuje potovanja, zato se je odločil svoje izkušnje deliti tudi z nami na svoji spletni strani, ki jo lahko najdete na spletnem naslovu www.david-vidrih.com. Na njegovi spletni strani si bote lahko prebrali nekaj prispevkov iz njegovih potovanj, kjer opisuje prigode, ki so se mu dogajale na poti.

David Vidrih

Preberete si lahko njegov zadnji prispevek, ki govori o potovanju v Vietnam. Največ boste izvedeli o kulinaričnih doživetjih in hrani v Vietnamu, saj so ta Davida najbolj očarala. V Vietnamu je obiskar tržnico, kjer so si njegove oči lahko ogledale ogromno vrst sveže zelenjave in sadja. Vietnamci so znani predvsem po njihovi dobri hrani in kuhinji, saj uporabljajo veliko sveže zelenjave na več načinov, slovijo pa tudi po juhah. Poleg sveže zelenjave pa je David Vidrih na tržnicah lahko videl tudi ostalo hrano, katero ne vidiš nikjer v Sloveniji. Na tržnici so prodajali mnogo različnih žuželk, hroščev, žab in kač, ki so tamkajšnja stalnica na jedilnikih.

Poleg kulinaričnih doživetij si je ogledal tudi glavno mesto Vietnama, nad katerim je bil izjemno navdušen. Če si želite prebrati več o njegovih izkušnjah v Vietnamu in ostalih potovanjih, potem obiščite spletno stran www.david-vidrih.com.