Softshell jakne iz naprednih materialov za še več udobja

Materiali, iz katerih so izdelane SoftShell jakne, sodijo v razred pletenih ali tkanih materialov, narejenih iz poliestra in najlona. Takšni materiali se uporabljajo predvsem za izdelavo oblačil, ki jih nosimo pri različnih aktivnostih na prostem.

SoftShell jakne premostijo vrzel med nepremočljivimi HardShell jaknami ter tistimi, ki so narejene iz flisa ter dobro dihajo. Tako so jakne iz SoftShella bolj zračne (vendar manj odporne proti vodi in vetru), bolj fleksibilne ter na splošno bolj trpežne kot HardShell jakne, obenem pa ščitijo bolje kot jakne iz flisa. Predvsem pa so zelo udobne.

softshell jakna

Uživajte v svobodi gibanja

V SoftShell jaknah lahko vaše telo dobro “diha”. To pa pomeni, da se med različnimi aerobnimi aktivnostmi, kot sta npr. pohodništvo ali smučanje, ne boste močno spotili, obenem pa boste veliko bolj učinkovito uravnavali tudi svojo telesno temperaturo. Material, iz katerega so izdelane SoftShell jakne, bo poskrbel, da se boste ves čas počutili prijetno in udobno.

Poleg tega so SoftShell jakne tudi izredno prilagodljive, elastične, bolj tanke in lažje, zato ne bodo omejevale gibanja vašega telesa in vam s tem kvarile užitek, ki ga nudi gibanje na prostem. Naj omenimo še eno prednost: softshell jakne nadomeščajo klasični večplastni način, ki zahteva ustavljanje ter oblačenje ali slačenje posameznih plasti oblačil. To pa lahko še kako zmoti vaš ritem, med oblačenjem pa vas lahko tudi zebe. Ponavadi so opremljene tudi s številnimi žepi, kamor lahko spravite drobne malenkosti, od katerih se ne želite ločiti. Da o tem, kako modne in elegantne so na pogled, niti ne pišemo.

Jesen je čas za novo jakno. Se po nakupih odpravljate tudi vi? Svetujemo vam, da si za nakup nove SoftShell jakne vzamete dovolj časa ter pregledate široko izbiro, ki jo nudijo naše trgovine. Prepričani smo, da boste našli takšno, ki bo pisana na vašo kožo.