Številne punce za zabavo in

Veliko nas moških se sprašuje zakaj ste punce tako težavne za razumevanje. Res je, da smo zelo različni vendar ni stvari, ki bi nam pomagala razumeti vaše vedenje in jezo že ob najmanjši napaki, ki jo moški storimo. Punce ste bolj čustvene kot mi moški saj se vedno in povsod jočete že zaradi malenkosti ali pa dobrih srečnih stvari. Od nas pa zahtevate zvestobo, predanost ter, da vam prisluhnemo ob vaših težavah ter se vam tisočkrat opravičimo prav za vsako našo še tako drobno napako ali nerazumevanje. Poleg tega pa punce od nas zahtevate tudi konstantno pozornost in darila saj ste drugače hitro užaljene in zamerljive. Številne punce za zabavo imate vedno čas.

punce

Vse punce ste si dokaj podobne a vseno tako zelo raznolike, da vas moški nebomo nikoli razumeli. Prav vsaka ima svoje lastnosti in želje, ki vam jih moramo izpolniti drugače je ogenj v strehi. Moramo vas razvajati in hvaliti ter vsake toliko časa kupiti kakšno rožico in pustiti, da se družite tudi z drugimi fanti. Poleg nas pa punce potrebujete tudi svoje prijateljice, da se z njimi pogovorite o vaših ženskih zadevah. Dobivanje na kavi, pogovori o modi, pogovori o tem kako je potekal vaš nakupovalni dan ter opravljanje drugih. Punce brez tega ve  res ne morete.

Mi tega ne razumemo saj je opravljanje pri nas čisto iz mode. Pa tudi naše potrebe po nakupovanju so dosti manjše. Ko gremo mi v trgovino se zgodi naslednje: gremo notri, se sprehodimo natanko do izdelka, ki ga želimo kupiti, če gre za oblačila jih včasih preizkusimo (običajno ne), se sprehodimo nazaj do blagajne, izdelek plačamo ter odidemo domov.

Punce pa take kot ste greste v trgovino se vsaj 5x sprehodite skozi vse oddelke z oblačili ter drugimi modnimi stvarmi, nato pa nakupite tone oblačil, ki jih boste oblekle morda enkrat ali pa celo nikoli.