Ugodna ponudba tlakovcev

Ali želite imeti sodobno in urejeno dvorišče? Potem ste prišli na pravo mesto, saj vam podjetje Cementni izdelki Gorec nudi širok izbor raznovrstnih tlakovcev kateri se bodo odlično podali k vaši okolici. Tlakovci so v podjetju Gorec eden izmed najbolj prodajanih izdelkov, zato le pohitite, dokler ne zmanjka zalog. Podjetje ima sedež v Šentlovrencu, ugodno ponudbo tlakovcev pa si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani: http://gorec.info.

tlakovci

Tlakovci so zelo kvalitetna in ugodna rešitev za popestritev dvorišča, saj imajo zelo dolgo življensko dobo in so odporni na kakršnekoli podnebne spremembe. Da bi pa dosegli kar se da največjo kvaliteto tlakovcev, pa vam podjetje Gorec ponuja dvoslojne tlakovce, kjer je zgorni izdelan iz čistega kremenčevega peska. Z tem pa dosežemo popolno zaščito in odpornost proti ledu in soli.

Kot že omenjeno, vam ponujajo več vrst tlakovcev. Pravokotni in Piran tlakovci imajo kar gladko zgornjo površino, medtem pa tlakovci Toscana vsebujejo valovito zgornjo površino. Nudijo pa vam tudi posebne mix tlakovce, kjer pa se barve na samih tlakovcih prelivajo iz določenega odtenka v drugega.

Tlakovanje pri podjetju Gorec poteka v dveh frazah. Prvo, se mora pripraviti podlaga za sam tlak, nato, pa lahko začnejo z polaganjem tlakovcev. Podlago za tlakovanje se prične z izkopom vsaj 40cm, pri čemer morajo upoštevati da je za ustrezen odtok vode potreben vsaj 2.5% nagib, ter da se kasneje naredi tudi drenažo. Pred samim polaganjem pa moramo seveda paziti, da ne bomo odpirali palet, ovitih z folij, saj se lahko edino tako izognjemo nepotrebno navlaženje celotne palete z tlakovci.

Priporočamo vam, da si ogledate njihovo ponudbo na njihovi spletni strani: http://gorec.info ter se pozanimajte za vse vprašanja ki se vam rojijo po glavi pred nakupu teh kvalitetnih tlakovcev. Prav tako pa ne smemo pozabiti dejstva da lahko površine katere imate namen tlakovati oblikujete po lastnih željah, saj je edina vaša ovira – lastna domišljija.