Zanesljivi prevozi do letališč

Potrebujete prevoz na letališče? Bi radi tja prispeli pravočasno, vendar brez nepotrebnega zapravljanja časa? Ne glede na to, kam potujete – vedno se je potrebno najprej odpraviti do bližnjega letališča. Žal pa so včasih ravno prevozi do letališč najbolj zamudni ter naporen del potovanja. Javna prevozna sredstva so natrpana ter neprijazna do posameznikov s prtljago, vozniki nekaterih taxijev pa neprijazni ter izkoriščevalski.

prevozi do letališč

Odločite se raje za naš taxi prevoz do letališča ter se izognite nepotrebnim preglavicam, ki jih povzročajo sredstva javnega prevoza. Pri Taxi Airport Ljubljana svoje storitve nudimo po najugodnejših cenah, zato vas prevoz ne bo stal celega premoženja. Pravzaprav boste zanj odšteli približno toliko (ali še manj), kot bi v primeru izbire javnega prevoza ali lastnega avtomobila. Ker smo fleksibilni ter prilagodljivi, vas bomo pobrali kjerkoli ter kadarkoli, naš voznik pa vam bo prijazno pomagal s prtljago ter vas varno odpeljal do letališča.

Ugodni prevozi do letališč z našo taxi službo so zanesljivi – našim voznikom lahko 100% zaupate, saj imajo na tem področju vrsto let izkušenj. Odlikujejo nas tudi fiksne cene, ki jih lahko vedno preverite vnaprej. Ne zaračunavamo nočne tarife ali količine prtljage, prav tako so v naše cene vedno že vključene tudi morebitne cestnine itd. Nudimo vam tudi več vrst plačila – gotovinsko, kreditne kartice, moneta, pa tudi odloženo plačilo. Odločite se lahko tudi za odprtje naročilnice za nedoločen čas. Slednja je neobvezujoča, pa vendar na razpolago v primeru, da vam to odgovarja.

Ker imamo s prevozi do letališč dolgoletne izkušnje, smo si v več kot dvajsetih letih poslovanja pridobili veliko število rednih strank iz različnih dežel ter krajev. Ker je naš ključni cilj zadovoljstvo strank, so naši avtomobili ohranjeni, očiščeni ter urejeni. Večinoma vozila niso starejša od petih let. Naši vozniki so uglajeni ter usposobljeni, hkrati pa tekoče govorijo vsaj en tuj jezik ter imajo opravljeni turistični izpit. Tako lahko našim strankam pomagajo tudi z uporabnimi turističnimi informacijami.