Zanimivo in zabavno potovanje na Tajsko

Potovanja so izjemna ter neverjetna za vse tiste, ki to počnejo s srcem in v tem uživajo. Za nekatere so potovanja prava sprostitev za telo in dušo, saj so različne destinacije po svetu prav dih jemajoče. Tudi slovenska zakonca Suzana in Sebastijan Mehle uživata v potovanjih, njuno zadnje potovanje pa je bilo na Tajsko. Na zanimivo potovanje na Tajsko sta se Suzana in Sebastijan odpravila kar z dojenčkom.

Potovanje se je začelo že doma, saj sta najprej načrtovala pot, izbrala sta letalsko družbo s katero bosta letela in se prijavila v hotel. Kmalu so dočakali dan odhoda in skupaj s svojim dojenčkom sta se odpravila na letališče. Njuna sopotnica je bila mala Ana. Za polet sta izbrala letalsko družbo Emirates, ki so daleč najbolj ugodni in nudijo vse, kar potrebuje družina med letom z letalom. Po nekajurni vožnji v zraku pa so kmalu prišli do glavnega mesta Tajske, Bangkoka. Tam je bila njihova prva postojanka in utrujeni so se najprej odpravili v hotel, da se malo odpočijejo.

potovanje na tajsko

Prvi vtisi Tajske so bili vroč zrak in tropsko ozračje, videli so polno ljudi, ki so odajali vsak v svojo smer. Družinica je bivala v manjšem hotelu, lastnika pa sta bila zelo prijazna in toplo sta jih sprejela. Hotel je bil zares odličen, iz balkona pa so imeli prečudovit razgled na mesto.

Mnogi so mislili, da bo potovanje na Tajsko težavno, ker imata s seboj tudi malo Ano, vendar jima to ni predstaljalo nikakršnih težav. Prav zaradi tega, ker sta se odločila, da bosta na potovanje na Tajso vzela s sabo Ano, je bilo vse skupaj samo še bolje in lepše. Mlada družinica je v potovanju uživala in skupaj so si ogledali nekaj prečudovitih znamenitosti Tajske.


Če želite izvedeti, kako je potekalo nadaljne potovanje na Tajsko z dojenčko, pa si celoten prispevek lahko preberete na spletni strani www.nadlani.si.