Zasebna glasbena šola

Glasba nas vse tako ali drugače splremlja in veliko otrok si želi učenja glasbenega inštrumenta. Zasebna glasbena šola http://willems.si je posebna glasbena šola, kjer vašega otroke ne bodo le naučili igranja na inštrument, ampak ga bodo tudi naučili imeti rad glasbo in v njej uživati.

Ker je danes poplava glasbenih šol velika, smo vsi starši pred dilemo, kam vpisati svoje otroke, da bodo dobili kakovostno glasbeno izobrazbo ter da bodo imeli še naprej radi glasbo. V glasbeni šoli Willems bodo s svojimi učnimi metodami poskrbeli, da bo vaš otrok zelo dobro obvladal svoj inštrument, poleg tega pa bodo tudi poskrbeli, da bo glasba postala njegov način življenja in da jo bo imel res rad in v njej užival. Zasebna glasbena šola Willems v Ljubljani deluje po učnih principih glasbenega pedagoga Edgarja Willemsa, ki je vedno zagovarjal, da morajo glasbeniki ljubiti glasbo, da jo lahko dobro in predano izvajajo. Zato se trudijo svojim učencem glasbo kar najbolj približati.

Zasebna glasbena šola

Poleg učnih ur inštrumenta tako za svoje učence organizirajo tudi kar nekaj koncertov in nastopov, tako nastopajo v Cankarjevem domu v Ljubljani, pa v Ljubljanski Filharmoniji. Zasebna glasbena šola Willems na ta način spodbuja ljubezen do glasbe pri svojih učencih, poleg tega pa jim da možnost občutiti, kako j nastopati v veliki koncertni dvorani pred množico polsušalcev, bodisi samostojno ali pa kot del ansambla. Vse to so izkušnje, ki mladim glasbenikom dajejo potrebno samozavest. Zasebna glasbena šola Willems v Ljublani tako na najboljši način spodbuja svoje učence, da uživajo v glasbi in da jo imajo radi. Prav zato se tudi udeležujejo številnih glasbenih tekmovan, tako v Sloveniji kot v tujini, in tam dosegajo izvrstne rezultate in uvrstitve. Vse to pa spodbuja njihove učence k še večji zavetosti in boljšemu igranju. Zasebna glasbena šola Willems naj bo prava izbira tudi za vas.