ALU okna so kakovostna in večna izbira

ALU okna so izjemno kakovostna in lepa. Sodobna ALU okna so trdna, estetska in varčna ter lahka, zato se nikoli ne krivijo in so izjemno izolativna. Zaradi njih boste privarčevali pri energiji in denarju zanjo, kar je v današnjih časih zelo pomembno, ker je energija izjemno draga. Priporoča se izbrati tri slojno zasteklitev za prostore, ki potrebujejo pozimi višjo temperaturo, če se v njih zadržujete, da je prijetno toplo. Za prostore, kjer ni treba, da je temperatura prav visoka, kot so garaže, delavnice, drvarnice in podobno, pa je lahko dvojna zasteklitev, ki bo zadostovala, okno pa je v tem primeru nekoliko cenejše.

ALU okna

ALU okna slovenskega proizvajalca se prilagodijo vašim potrebam glede na to, ali bodo umeščena v novogradnjo, zasebno stavbo ali poslovno stavbo. Če gre za novogradnjo, potem je že v gradbenem načrtu vse predvideno, katera okna bodo, kako velika, s kakšno zasteklitvijo ter kako se bodo odpirala. Če pa gre za menjavo oken, se ALU okna morajo obvezno narediti po naročilu.

V tem primeru bo prišel mojster do vas in premeril vsa okna, ker je velika verjetnost, da niso standardnih dimenzij ali oblik. Naredijo jih lahko katere koli oblike. Preveriti mora tudi način odpiranja oken, da bo vse v redu. Ponudil vam bo še senčenje in komarnike, ki so skoraj obvezni za res odlično bivanje v prostorih, saj v njih potem ne bo mrčesa, živali in premočne svetlobe. Senčniki še dodatno izolirajo in zaščitijo okna, ne samo, da boste bolj diskretni in da se vam ne bo bleščalo med delom ali počitkom.

ALU okna so lepe srebrne barve in so primerna za vse stavbe. Lahko pa jih pobarvajo v nekaj barvah, če bi hoteli, da se ujame izgled z vaši stavbo. Tako boste imeli okna, na katera boste ponosni, saj bodo estetska in funkcionalna ter varčna. Primerna so za vse stavbe in območja, saj so odporna na vlago in vodo ter druge vplive.