Pomivalni stroj z avtomatskim doziranjem

Pomivalni stroji so včasih zdržali tudi po 20 ali 30 let. Še več o pomivalnems troju z avtomatskim doziranjem pa poiščite na naslovu https://www.miele.si/gospodinjski/pomivalni-stroji-1529.htm. Seveda se življenjska doba takšnih izdelkov vedno bolj krajša, a vseeno je pametno investirati v dober pomivalni stroj, ki bo poskrbel, da bo vaša posoda vedno čista in sijoča.

Več kot primeren za takšno nalogo je pomivalni stroj Miele z avtomatskim doziranjem AutoDos. AutoDos je prvo avtomatsko doziranje na svetu z integrirano kartušo PowerDisk. Pomivalni stroj in ekskluzivni granulat pomivalnega sredstva tvorita natačno prilagojen sistem – sredstvo se dozira glede na program in v optimalnem trenutku. S to funkcijo pa je možno tudi večkratno odmerjanje enega programa pomivanja, saj senzor v programu izmeri stopnjo umazanosti posode in ustrezno prilagodi količino pomivalnega sredstva.

Pomivalni stroj z avtomatskim doziranjem

Uživajte v svobodi! PowerDisk namreč zadostuje za približno 20 postopkov pomivanja, zadostuje pa enkratna nastavitev – nato prvi avtonomni pomivalni stroj avtomatsko pomiva s funkcijo AutoStart.

Ti novi pomivalni stroji ponujajo različne rešitve, ki so do uporabnika prijazne, logične in intuitivne. Modeli z upravljalnikom M Touch, se podobno kot pametni telefoni, upravljajo z dotikom in listanjem po meniju. Druge posodobitve pomivalnih strojev nove generacije so vidne pri predalu za jedilni pribor in košarah, ki jih prilagajate še bolj poljubno. Posebna pozornost pa je namenjena sušenju AutoOpen, kjer se vrata pomivalnega stroja avtomatsko odprejo in pospešijo proces sušenja. Funkcija Knock2Open omogoča odpiranje vrat zgolj s trkom. Osvetlitev BrilliantLight pa s sijočo svetlobo preplavi celotno notranjost stroja ob vsakem praznenju in polnenju. Vaše vsakdanje življenje tako postane enostavnejše, vi pa lahko uživate v edinstvenem udobju.

Prav tako imajo Miele pomivalni stroji tudi tehnologijo EcoPower – inovativen dovod vode, ki varčuje z vodo. V programu ECO je poraba vode zmanjšana na 8,9 litra. Zato je potrebne tudi manj energije za segrevanje – in tako imate korist od svojega energijsko učinkovitega pomivalnega stroja. Prihranek vode omogočata inteligentno zasnovan dovodni sistem in nov, visoko učinkovit filtrski sistem. Dodatna izolacija zmanjša izgube toplote in s tem energije, ki je potrebna za segrevanje vode. Obenem pomivalni stroji Miele pomivajo izključno s svežo vodo. V programu Avtomatski porabijo le do 6 litrov vode, kar je bistveno manj kot polnjenje pomivalnega korita. S tem je Miele porabo vode v zadnjih 30 letih zmanjšal za 85%. Tudi poraba električne energije se je znižala na novo najboljšo vrednost: v programu ECO pomivalni stroji Miele dosegajo vrednost zgolj 0,67 kWh.

Si želite, da je pomivanje posode okolju prijazno? Miele pomivalni stroji vam to omogočajo povsem enostavno: takoj, ko izberete program, lahko odčitate predvideno porabo vode in električne energije. S funkcijo EcoFeedback se lahko odločite za ekološko optimalno možnost. Ob koncu programa lahko prikličete dejanske vrednosti porabe.